De Alles Oké? Supportlijn is er voor iedereen in Nederland tussen de 18 en 24 jaar. Getrainde vrijwilligers zitten achter de chat en telefoon om jou een luisterend oor te bieden. Echt alles is bespreekbaar. In het gesprek is het belangrijk dat je: 

  • Goed te verstaan bent 

  • Aandacht hebt bij het gesprek 

  • Respectvol omgaat met onze vrijwilligers 

Als je meerdere malen onze huisregels overtreedt, krijg je een time-out. Na het krijgen van een time-out, kun je ons 24 uur niet bereiken. Na meerdere time-outs word je voor langere tijd geblokkeerd. 

Kortom: je kunt met de vrijwilligers van de Alles Oké? Supportlijn over alles praten. Wel vragen we je om ons respectvol te behandelen, zoals wij dat ook met jou doen. 

Vertrouwelijk 

Jouw contactgegevens zijn voor ons niet zichtbaar. Gesprekken met de Alles Oké? Supportlijn zijn 100% vertrouwelijk. Dat betekent dat wij aan niemand doorvertellen wat jij ons vertelt, behalve als dat van jou mag. Wij weten niet wie jij bent en dat hoef je ons ook niet te vertellen. Op jouw telefoonrekening staat niet dat je met ons gebeld hebt en wij kunnen jouw telefoonnummer of internetadres niet zien. Wel kunnen wij zien of en hoe vaak er met jouw telefoonnummer of internetadres contact is opgenomen met De Alles Oké? Supportlijn. Wil je meer weten over privacy? Bekijk dan het Privacy Statement.

Maximaal vier keer contact per dag 

Omdat we zoveel mogelijk mensen te woord willen staan, kun je maximaal vier keer per dag een gesprek voeren via de kanalen van de Alles Oké? Supportlijn. Als je het maximum hebt bereikt, ben je de volgende dag weer welkom. Op deze manier zijn we elke dag zo goed mogelijk bereikbaar voor iedereen die graag met ons willen praten.