Wat goed dat je ons gevonden hebt!

Dit is een pagina speciaal voor de bewoners van Lieven. Je hebt een brief ontvangen van je medebewoners, goed dat je de code hebt gescand! Je medebewoners vinden het namelijk belangrijk dat het goed met je gaat. En dat als het even iets minder goed gaat, dat je weet dat je ergens terecht kunt. 

De Alles Oké? Supportlijn is er voor iedereen van 18 tot 25 jaar. Met onze vrijwilliger kun je overal over praten. Geen onderwerp is te gek of raar en geen probleem te klein of te groot. Dus zit je niet lekker in je vel? Heb je problemen op je werk of met je studie? Gaat het niet lekker thuis? Maak je je zorgen om de toekomst? Zit je iets dwars wat je echt even kwijt moet? Of heb je geen flauw idee waarom, maar voel je je gewoon niet oké? Alles is bespreekbaar.

Onze vrijwilligers zijn getraind om écht naar jou te luisteren, zonder oordeel. Je krijgt alle ruimte om je verhaal te doen. Als je dat wilt, denken ze ook met je mee hoe je weer een stap in de goede richting zet. Je hebt daarbij altijd zelf de regie.

Je kan met ons chatten en bellen (0800-0450). Het is gratis en anoniem en nogmaals; je zit nergens aan vast!

Brief Lieven