Wil jij graag support bieden aan 18 tot 24-jarigen door als vrijwilliger plaats te nemen achter de chat en telefoon? Met oprechte interesse en zonder oordeel een luisterend oor bieden? Lees dan verder hoe de procedure verloopt.

We werken momenteel met een geïnteresseerdenlijst met een beperkt aantal plekken. Vanuit deze lijst worden vrijwilligers geselecteerd zodra de trainingen weer starten (dit kan echter wel nog even duren). 

 Kijk eerst of je aan onderstaande criteria voldoet:

  • Je bent 20 jaar of ouder  

  • Je kan je goed inleven in de leefwereld van 18 tot 24-jarigen.   

  • Je bent gemiddeld 4 uur per week (flexibel in te delen) beschikbaar tot april 2022. De diensten zijn van 14:00 tot 18:00 uur en van 18:00 tot 22:00 uur.  

  • Je bent flexibel inzetbaar, je kan ook werken in avonduren (tot 22:00 uur) en 1 keer per maand in het weekend.   

  • Je bent beschikbaar en bereid je 100% in te zetten voor het trainingsprogramma (2 korte e-learnings en 5 trainingen van 2,5 uur) in de avonduren.

  • Je hebt beschikking over een goede internetverbinding en een computer met webcam (t.b.v. de training)  

  • Je bent bereid en in staat om na de training minimaal 3 diensten op locatie Utrecht of locatie Nijmegen te draaien in het kader van het inwerktraject. Daarna bepaalt een werkbegeleider of jij er klaar voor bent om vanuit huis te werken (mits je dit zou willen). Vanuit de organisatie wordt een laptop met de benodigde programma’s ter beschikking gesteld.  

  • Je kan goed omgaan met zaken die horen bij de opstartfase van een nieuw initiatief en de nodige flexibiliteit van jou kunnen vragen. 

Enthousiast?

Stuur dan jouw CV per mail naar vrijwilliger@allesoke.nl. Het is belangrijk dat je in het onderwerp van je mail en in de bestandsnaam van je CV de juiste omschrijving geeft, bestaande uit: CV + naam (Bijvoorbeeld: CV Marie Korteweg). Vervolgens ontvang je van ons een link naar een selectieformulier. Als wij jouw CV en formulier hebben ontvangen nemen sta jij op de geïnteresseerdenlijst. Zodra wij weer een training starten selecteren we de geschikte kandidaten, deze ontvangen een uitnodiging voor een (digitaal) telefonisch selectiegesprek. Het kan ook zijn dat er geen match is, daarover ontvang je dan per mail een bericht.

Als je bij ons aan het werk gaat, is een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG) noodzakelijk. Daar ontvang je na aanvang van de training een aanvraagformulier voor. De kosten hiervan kun je declareren.  

Alvast bedankt en superleuk als jij jouw luisterend oor wil inzetten voor iedereen van 18 tot 24 jaar in Nederland!