Wil jij graag support bieden aan 18 tot 24-jarigen door als vrijwilliger plaats te nemen achter de chat en telefoon? Met oprechte interesse en zonder oordeel een luisterend oor bieden? Lees dan verder hoe de procedure verloopt.

Het is belangrijk dat je aan onderstaande criteria voldoet:

  • Je bent 20 jaar of ouder  
  • Je kan je goed inleven in de leefwereld van 18 tot 24-jarigen.   
  • Je bent vanaf half mei beschikbaar om 160 uur dienst te draaien in één jaar (flexibel in te delen), waarvan de eerste 3 maanden minimaal 4 uur per week. De diensten zijn van 14:00 tot 18:00 uur en van 18:00 tot 22:00 uur.  
  • Je bent flexibel inzetbaar, je kan ook werken in avonduren (tot 22:00 uur) en 1 keer per maand in het weekend.   
  • Je bent beschikbaar en bereid je 100% in te zetten voor het trainingsprogramma (2 korte e-learnings en 5 trainingen van 2,5 uur) in de avonduren eind april/begin mei*.  
  • Je hebt beschikking over een goede internetverbinding en een computer met webcam (t.b.v. de training)  
  • Je bent bereid en in staat om na de training minimaal 3 diensten op locatie Utrecht of locatie Nijmegen te draaien in het kader van het inwerktraject. Daarna bepaalt een werkbegeleider of jij er klaar voor bent om vanuit huis te werken (mits je dit zou willen). Vanuit de organisatie wordt een laptop met de benodigde programma’s ter beschikking gesteld.  
  • Je kan goed omgaan met zaken die horen bij de opstartfase van een nieuw initiatief en de nodige flexibiliteit van jou kunnen vragen. 

*Dit is de eerstvolgende training, mocht je dan niet kunnen: er volgen meer trainingen later in het jaar. Data worden hier gepubliceerd zodra deze bekend zijn.

Enthousiast?  

Stuur dan jouw CV per mail naar vrjiwilliger@allesoke.nl. Het is belangrijk dat je in het onderwerp van je mail en in de bestandsnaam van je CV de juiste omschrijving geeft, bestaande uit: CV + naam (Bijvoorbeeld: CV Marie Korteweg). Vervolgens ontvang je van ons een link naar een selectieformulier. Als wij jouw CV en formulier hebben ontvangen nemen wij jouw aanmelding in behandeling. Als je van ons niet binnen een week een bevestigingsmail krijgt, stuur ons dan even een mailtje. Of heb je andere vragen? Mail ze naar vrijwilliger@allesoke.nl

Als je bij ons aan het werk gaat, is een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG) noodzakelijk. Daar ontvang je na aanvang van de training een aanvraagformulier voor. De kosten hiervan kun je declareren.  

Alvast bedankt en superleuk als jij jouw luisterend oor wil inzetten voor iedereen van 18 tot 24 jaar in Nederland!