Direct naar content

Gaat het even niet zo lekker? Bel of chat met ons, want praten lucht op!

Voor iedereen van 18 tot 25 jaar.

 

Chatten

Gratis en anoniem chatten met een getrainde vrijwilliger. Elke dag tussen 14.00 en 22.00 uur. (possible in English).

 

Bellen (0800-0450)

Gratis en anoniem bellen met een getrainde vrijwilliger. Elke dag tussen 14.00 en 22.00 uur. (possible in English).

100% vertrouwelijk

We weten niet wie je bent en dat hoef je ons ook niet te vertellen. Op je telefoonrekening staat niet dat je met ons gebeld hebt. En wij kunnen jouw telefoonnummer of internetadres niet zien.

Alles is bespreekbaar

Geen onderwerp is te gek of raar en geen probleem te klein of te groot. Dus zit je niet lekker in je vel? Heb je problemen op je werk, op school of met je studie? Gaat het niet lekker thuis? Maak je je zorgen om de toekomst? Zit je iets dwars wat je echt even kwijt moet? Of heb je geen flauw idee waarom, maar voel je je gewoon niet oké? Alles is bespreekbaar.

Jij hebt de regie

Onze vrijwilligers zijn getraind om écht naar jou te luisteren, zonder oordeel. Je krijgt alle ruimte om je verhaal te doen. Als je dat wilt, denken ze ook met je mee hoe je weer een stap in de goede richting zet. Je hebt daarbij altijd zelf de regie.

Met wie praat ik?

Met een getrainde vrijwilliger van jouw leeftijd of ouder die...:

  • …luistert met aandacht en zonder oordeel
  • …zich inleeft in jouw verhaal
  • …samen met jou kijkt naar een eerste stap vooruit

Helemaal gratis

Bellen of chatten met de Alles Oké? Supportlijn is helemaal gratis. Het is 100% vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Quote
Het contact met de vrijwilliger heeft mij inzicht gegeven hoe ik verder kan, waardoor ik een stuk beter in mijn vel zit. Fijn dat dit er is en nog gratis ook!
Quote
Nu mijn relatie uit is, had ik de behoefte om met iemand daarover te praten. Het was bijvoorbeeld ook fijn dat de vrijwilliger mijn ex helemaal niet kent.
Quote
Ik ervaar heel veel stress vanwege mijn studie en omdat het voelt alsof mijn leven voor anderen perfect moet lijken. Door mijn verhaal te doen bij de vrijwilligers was ik erg opgelucht.
Quote
Het is chill dat je ook kan chatten en dat het allemaal anoniem is. Ik ben niet zo’n prater en kon in de chat toch mijn verhaal kwijt. Echt super hoeveel tijd ze voor me hadden.
Quote
Toch raar dat je altijd denkt dat je de enige bent die ergens last van heeft. Doordat de vrijwilliger mij vertelde dat dit vaker voorkomt, schaamde ik me niet meer voor mijn gevoel.